Prestigieuze kantoren, strategisch gelegen
vlakbij de autosnelweg en dichtbij het centrum.
Kantoren beschikbaar vanaf 340m2.

Kortrijk Business Park

Ontsnap aan de files

Gemakkelijk bereikbaar

Aansluiting op enkele belangrijke verkeersassen, zoals de E17, E403, R8 en het stadscentrum. Openbaar vervoer is beschikbaar op wandelafstand en zorgt voor een vlotte verbinding naar het centrum en het station van Kortrijk.

Parking

Er is een ondergrondse parking en een overdekte fietsenstalling. Er worden ook laadpalen voorzien voor elektrische wagens.

Happy people perform better

A state of the art workplace

Bij Kortrijk Business park zorgen wij voor een optimale werkomgeving, waarbij de focus, onder meer, ligt op luchtkwaliteit en ventilatie. Dit doen we door handhaving van onze "high five"; de vijf pijlers voor een gezond kantoor:

Wie geniet er niet van een wandeling in de buitenlucht? De aanwezigheid van voldoende daglicht en een groene omgeving zijn bevorderlijk voor het algemeen welbevinden wat bijdraagt aan een gezond team.

Future proof, duurzaam & met oog voor detail.

Intelligente systemen vergemakkelijken het werk & dus ook het leven van de eindgebruiker. Denk maar aan slimme brievenbussen en een eigen carwash.

De war for talent is een lastige strijd maar met de juiste uitstraling en een sterke brandig heb je alvast je eerste indruk verzekerd.

Een goede ventilatie en de juiste temperatuur zorgen voor en toename van de productiviteit met maar liefst 100%

Sustainability

Het gebouw

Één van de belangrijkste pijlers bij de ontwikkeling van Kortrijk Business Park is dat er omzichtig omgegaan wordt met energie. Daarvoor gebruiken wij onder meer LED verlichting met daglicht compensatie, klimaatplafonds, vraaggestuurde ventilatie voor vergaderruimtes...

BREEAM very good

BREEAM is een internationale certificatie voor kantoorgebouwen. Met Kortrijk Business Park behalen wij een BREEAM very good.